Facebook
arrow

Beléptető rendszerek

Tökéletes megoldás a jogosulatlan belépők kezelésére. Különböző ki/be lépő pontokat és jogosultságokat létrehozva egyszerű, felhasználóbarát felületen követheti  munkatársai mozgását. Ingyenes helyszíni felmérés után személyre szabott árajánlatot készítünk.

Paradox Dahua Polonalfa DSC Notifier Cooper
Beléptető rendszerek

Előnyeink

20 éves tapasztalat

Cégünk életében a megalakulásunk óta az elsődleges szempont, hogy maximálisan kielégítsük ügyfeleink igényeit. Munkatársaink magasan képzettek, tapasztalattal rendelkező kollégák. Leendő ügyfeleink számára az ár-érték arányban legideálisabb rendszert kínáljuk minden esetben, ezzel biztosítva vevőinknek az értékeik megvédésén túl a pénztárcájuk biztosítását is.

Precizitás

Nálunk valódi szakértőkre talál. A legoptimálisabb rendszer kiválasztása után, azt úgy telepítjük, hogy otthonát/cégét a lehető legkisebb behatás érje. Rendszereink minden esetben munkatársaink által kerülnek beszerelésre és az általunk telepített eszközökre szavatosságot vállalunk. Ezentúl rendszereink időszakos karbantartását is biztosítjuk, amellyel állandó biztonságban tudhatja önmagát/cégét.

Diszkréció

Cégünk tisztában van azzal, hogy a munkafolyamatok során olyan információk birtokába is juthat, amit ügyfelünk nem feltétlen osztana meg másokkal vagy a nyilvánossággal, ezért ezeket diszkréten kezeljük. Biztosíthatunk minden leendő ügyfelet, aki cégünk szolgáltatását igénybe kívánja venni, hogy titkaikat még inkább titokká tesszük.

Gyorsaság

A sok éves munka tapasztalatot szül, mely hozzájárul a munkafolyamatok gyorsításához. Az évtizedes tapasztalatoknak köszönhetően a hátunk mögött, cégünk kijelentheti, hogy a lehető leggyorsabb és egyben legprecízebb munkát képes kiadni a kezei közül.

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Szakértőink ingyenes helyszíni felmérés keretében (Bács-Kiskun és Pest vármegye területén) segítenek Önnek felmérni az igényeit és megtalálni a megfelelő megoldást.


+36 70 773 8424

Ajánljuk

Ipari csarnokokba

A vagyonvédelem mellett fontos szerepe van a folyamatok ellenőrzésénél is. Nagyszerű megoldás az ipari technólógia kiegészítésére.

Irodákba

A vagyonunk védelme elsődleges. Óvja értékeit a besurranó tolvajok ellen. Rendelkezzen bárhonnan visszanézhető rögzített képenyaggal.

Üzlethelyiségekbe

A kamerás rendszer a boltok, üzletek nélkülözhetetlen része. Bizonyíték a bolti szarkák ellen, segítség a kasszánál történő nézeteltéréseknél.

Raktárakba

A vagyon védelme mellett tökéletes kiegészítés az eltévedt tételek nyomonkövetésére, a vitás munkahelyi balesetek bizonyítására.

 

Kapcsolat

Személyre szabott árajánlatért kérem hívjon, vagy írjon.

Telefon: +36 70/ 773 8424

Facebook: /firstguard

Hozzájárulok, hogy a First Guard Kft. a fenti adatlapon általam megadott személyes adataimat és elérhetőségeimet az üzenetem megválaszolása céljából kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem, a hozzájárulásomat önként és megfelelő tájékoztatás után adtam, és megértettem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom. Kijelentem, hogy fentebb, az adatlapon megadott adataim valósak.