Facebook
arrow

Beléptető rendszerek

Tökéletes megoldás a jogosulatlan belépők kezelésére. Különböző ki/be lépő pontokat és jogosultságokat létrehozva egyszerű, felhasználóbarát felületen követheti  munkatársai mozgását. Ingyenes helyszíni felmérés után személyre szabott árajánlatot készítünk.

Beléptető rendszerek

Előnyeink

20 éves tapasztalat

Cégünk életében a megalakulásunk óta az elsődleges szempont, hogy maximálisan kielégítsük ügyfeleink igényeit. Munkatársaink magasan képzettek, tapasztalattal rendelkező kollégák. Leendő ügyfeleink számára az ár-érték arányban legideálisabb rendszert kínáljuk minden esetben, ezzel biztosítva vevőinknek az értékeik megvédésén túl a pénztárcájuk biztosítását is.

Precizitás

Nálunk valódi szakértőkre talál. A legoptimálisabb rendszer kiválasztása után, azt úgy telepítjük, hogy otthonát/cégét a lehető legkisebb behatás érje. Rendszereink minden esetben munkatársaink által kerülnek beszerelésre és az általunk telepített eszközökre szavatosságot vállalunk. Ezentúl rendszereink időszakos karbantartását is biztosítjuk, amellyel állandó biztonságban tudhatja önmagát/cégét.

Diszkréció

Cégünk tisztában van azzal, hogy a munkafolyamatok során olyan információk birtokába is juthat, amit ügyfelünk nem feltétlen osztana meg másokkal vagy a nyilvánossággal, ezért ezeket diszkréten kezeljük. Biztosíthatunk minden leendő ügyfelet, aki cégünk szolgáltatását igénybe kívánja venni, hogy titkaikat még inkább titokká tesszük.

Gyorsaság

A sok éves munka tapasztalatot szül, mely hozzájárul a munkafolyamatok gyorsításához. Az évtizedes tapasztalatoknak köszönhetően a hátunk mögött, cégünk kijelentheti, hogy a lehető leggyorsabb és egyben legprecízebb munkát képes kiadni a kezei közül.

Ajánljuk

Ipari csarnokokba

A vagyonvédelem mellett fontos szerepe van a folyamatok ellenőrzésénél is. Nagyszerű megoldás az ipari technólógia kiegészítésére.

Irodákba

A vagyonunk védelme elsődleges. Óvja értékeit a besurranó tolvajok ellen. Rendelkezzen bárhonnan visszanézhető rögzített képenyaggal.

Üzlethelyiségekbe

A kamerás rendszer a boltok, üzletek nélkülözhetetlen része. Bizonyíték a bolti szarkák ellen, segítség a kasszánál történő nézeteltéréseknél.

Raktárakba

A vagyon védelme mellett tökéletes kiegészítés az eltévedt tételek nyomonkövetésére, a vitás munkahelyi balesetek bizonyítására.

 

Kapcsolat

Személyre szabott árajánlatért kérem hívjon, vagy írjon.

Telefon: +36 70/ 773 8424

Facebook: /firstguard

Hozzájárulok, hogy a First Guard Kft. a fenti adatlapon általam megadott személyes adataimat és elérhetőségeimet az üzenetem megválaszolása céljából kezelje. Kijelentem, hogy az adatkezelési tájékoztatót elolvastam és megértettem, a hozzájárulásomat önként és megfelelő tájékoztatás után adtam, és megértettem, hogy hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom. Kijelentem, hogy fentebb, az adatlapon megadott adataim valósak.